Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA prostostoječi kombinirani hladilnik/zamrzovalnik (Supreme Total NoFrost)

WHIRLPOOL

Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA prostostoječi kombinirani hladilnik/zamrzovalnik (Supreme Total NoFrost)

Whirlpool, BSNF 8451 OX AQUA, Hladilnik / zamrzovalnik, A+, 307 kWh/leto, 218 L

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

Izdelek žal ni več dobavljiv

Pokličite nas za alternativno ponudbo

EAN: 8003437900570

Kombinirani hladilnik Whirlpool BSNF 8451 OX AQUA višine 188,5 centimetrov se ponaša s tehnologijo 6. ČUT - 6th Sense Fresh Control, vgrajenim dozirnikom Aqua za svežo in hladno vodo (s filtrom) in z edinstvenim sistemom Supreme Total NoFrost. Zaradi majhne porabe energije se uvršča v energijski razred A+. V zgornjem delu se nahaja hladilnik s prostornino 218 litrov, medtem je v spodnjem delu zamrzovalnik s prostornino 94 litrov.

TEHNOLOGIJA 6. ČUT - 6TH SENSE FRESH CONTROL

Whirlpool 6th Sense - 6. ČUTZaupajte inteligentni tehnologiji 6. ČUT - 6th Sense, ki vam nudi popolne rezultate in prihranek virov do 50%. Edinstvena tehnologija 6. ČUT - 6th Sense Fresh Control aktivno kontrolira temperaturo in vlago, kar je nekaj, česar ne more narediti noben drug hladilnik.

Hladilniki s to tehnologijo zadržijo naravno svežino vaših živil 4-krat dlje od drugih hladilnikov (v primerjavi s hladilnikom Whirlpool Total Nofrost). Hladilniki s tehnologijo 6. ČUT so izredno učinkoviti, saj hladijo samo takrat, ko je to potrebno in tako bistveno zmanjšajo porabo energije.

SISTEM SUPREME TOTAL NOFROST

Dva aktivna Total NoFrost sistema, eden v hladilnem in drugi v zamrzovalnem delu ustvarjata idealno mikroklimo za shranjevanje živil brez nabiranja ledu in brez mešanja vonjav.

Whirlpool Supreme Total NoFrost

SISTEM HLAJENJA SUPREME MULTI FLOW

Sistem hlajenja Supreme MultiFlow predstavljajo distribucijski kanali za stalen dotok hladnega zraka v celotnem hladilniku.

MICROBAN ANTIBAKTERIJSKA TEHNOLOGIJA

Tehnologija Microban/Hygiene+ uporablja poseben filter, ki v hladilniku ustvarja povsem higienično okolje. Morebitne neprijetne vonjave in bakterije znotraj hladilnika se zaradi stalnega kroženja zraka zaustavijo na filtru, s čimer se zmanjša njihova ponovitev. Filter je potrebno zamenjati vsakih šest mesecev (potreba po izmenjavi filtra se prikaže na LCD zaslonu).

NOVA LINIJA - NOVA OBLIKA

Nova linija hladilnikov Whirlpool ima povsem novo, prefinjeno in uporabnejšo obliko.

Whirlpool nova oblika hladilnikov

DOZIRNIK ZA VODO AQUA

Hladilnik ima v vratih vgrajen dozirnik Aqua za svežo in konstantno hladno vodo, katera gre skozi še en dodaten filter. Nad dozirnikom za vodo je nameščen eleganten in pregleden zaslon na dotik za upravljenje hladilnika in zamrzovalnika.

QUICK ICE - LEDENE KOCKE

Hladilnik ima posebno posodo za pripravo ledenih kock. S funkcijo QuickIce so lahko ledene kocke pripravljene samo v neverjetnih 30 minutah (kar je do 75 odstotkov hitreje kot v klasičnem zamrzovalniku).

WHIRLPOOL 5 LET GARANCIJE
Ob nakupu kateregakoli aparata (razen samostoječih mikrovalovnih pečic) v obdobju od 22. 9. 2017 do 31. 12. 2017 vam Whirlpool podari 5-letno garancijo (poleg redne 2-letne garancije še 3 leta Protecto garancije).

Kako do garancije?
Kupec pošlje izpolnjen kupon in kopijo računa do 15. 01. 2018. na naslov Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice, na e-naslov info@partum.hr ali opravi registracijo na spletni strani www.partum.si. Kupec prejme potrdilo ekskluzivne podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na enaslov (v kolikor ga navede). Za kakršna koli vprašanja pokličite Partum na telefonsko številko 059/699 296
Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga bodo kupci dobili v mesecu novembru. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Whirlpool
OZNAKA MODELA
BSNF 8451 OX AQUA
KATEGORIJA HLADILNE NAPRAVE
Hladilnik / zamrzovalnik
ENERGIJSKI RAZRED
A+
PORABA ENERGIJE KWH/LETO
307 kWh/leto
NETO PROSTORNINA HLADILNEGA DELA
218 L
NETO PROSTORNINA ZMRZOVALNEGA DELA
94 L
PREDELEK BREZ LEDU
Polno
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH
19 h
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA
4 kg/24h
KLIMATSKI RAZRED
SN-T
GLASNOST
42 dB(A) re 1 pW
NO FROST
Da
POSODA ZA ZELENJAVO
Da
DODATNO
Supreme Multiflow, antibakterijski filter, nadzor vlage v hladilniku, 2 prilagodljivi stekleni polici v hladilnem delu, 3 police na vratih, predal za sadje in zelenjavo, CHEES BOX - (odstranljiva posoda za sir z desko za rezanje), posoda za jajca (1x6), mrežica za steklenice, dozirnik za vodo s filtrom, funkcija hitrega hlajenja in termostat v hladilniku, predal za sveže meso in ribe, 3 police v zamrzovalnem delu (1x XXL polica), QUICK ICE - kocke ledu, pripravljene v samo 30 minutah (75% hitreje, kot v tradicionalnem zamrzovalniku), posoda za ledene kocke
VRSTA
prostostoječi
BARVA
Inox
DIMENZIJE
188,5 x 59,5 x 65,5 cm (V x Š x G)
MASA APARATA
71 kg (neto)
GARANCIJA
2 leti

Ocene uporabnikov