Whirlpool ART6711/A++ SF vgradni hladilnik/zamrzovalnik

redna cena: 639,00

spletna cena (gotovina ali predračun): 496,88

dodaj v košaricododaj v košarico

WHIRLPOOL

Whirlpool ART6711/A++ SF vgradni hladilnik/zamrzovalnik

Whirlpool, ART6711/A++, Hladilnik/zamrzovalnik, A++, 235 kWh/leto, 195 L

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

redna cena: 639,00

spletna cena (gotovina ali predračun): 496,88

plačilo na obroke: s karticami na obroke

Na zalogiIconpri dobavitelju

dodaj v košaricododaj v košarico

EAN: 8003437040122

Vgradni hladilnik Whirlpool ART6711/A++ s prostornino 195 litrov hladilnega in 80 litrov zamrzovalnega dela vsebuje nastavjlive steklene police, rešetko za steklenice, LED osvetiltev in predal za sadje in zelenjavo.

TEHNOLOGIJA 6. ČUT - 6TH SENSE FRESH CONTROL
Edinstvena tehnologija 6. ČUT - 6th SENSE nudi popolne rezultate in prihranek virov do 50%. S tehnologijo 6. ČUT zaznajo ključne spremenljivke v svojem okolju in se inteligentno prilagodijo različnim pogojem. Edinstvena tehnologija 6. ČUT 6TH SENSE Fresh Control aktivno kontrolira tempereaturo in vlago, kar je nekaj, česar ne more narediti noben drug hladilnik! Hladilniki zadržijo naravno svežino vaših živil 4-krat dlje od drugih hladilnikov (v primerjavi s hladilnikom Whirpool Total Nofrost). Hladilniki s tehnologijo 6. ČUT so izredno učinkoviti, saj hladijo samo takrat, ko je to potrebno in tako bistveno zmanjšajo porabo energije.

STOP FROST
STOP FROST je edinstvena tehnologija odtaljevanja zamrzovalnika. Polico odstranite in jo za 1 minuto postavite pod vodo, da se led stopi, nato jo vrnete v zamrzovalnik.

LESS FROST
Less Frost tehnologija zmanjša kopičenje ledu v zamrzovalniku (rešetke se nadomestijo s steklenimi policami).

ANTIBAKTERIJSKI FILTER
Whirlpool je v sodelovanju z Microban-om, vodilnim na trgu s področja antibakterijske zaščite, razvil sistem za filtriranje zraka, ki pomaga pri zmanjševanju neprijetnih vonjav v vašem hladilniku. Filter pomaga pri odstranjevanju mikroorganizmom v aparatu.

WHIRLPOOL 5 LET GARANCIJE
Ob nakupu kateregakoli aparata (razen samostoječih mikrovalovnih pečic) v obdobju od 22. 9. 2017 do 31. 12. 2017 vam Whirlpool podari 5-letno garancijo (poleg redne 2-letne garancije še 3 leta Protecto garancije).

Kako do garancije?
Kupec pošlje izpolnjen kupon in kopijo računa do 15. 01. 2018. na naslov Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice, na e-naslov info@partum.hr ali opravi registracijo na spletni strani www.partum.si. Kupec prejme potrdilo ekskluzivne podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na enaslov (v kolikor ga navede). Za kakršna koli vprašanja pokličite Partum na telefonsko številko 059/699 296
Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga bodo kupci dobili v mesecu novembru. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

 

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Whirlpool
OZNAKA MODELA
ART6711/A++
KATEGORIJA HLADILNE NAPRAVE
Hladilnik/zamrzovalnik
ENERGIJSKI RAZRED
A++
PORABA ENERGIJE KWH/LETO
235 kWh/leto
NETO PROSTORNINA HLADILNEGA DELA
195 L
NETO PROSTORNINA ZMRZOVALNEGA DELA
80 L
PREDELEK BREZ LEDU
Ne
SHRANJEVALNI ČAS OB MOTNJAH
19 h
ZMOGLJIVOST ZAMRZOVANJA
3,5 kg/24h
KLIMATSKI RAZRED
SN-T
GLASNOST
35 dB(A) re 1 pW
NO FROST
StopFrost, LessFrost
POSODA ZA ZELENJAVO
Da
DODATNO
Tehnologija 6. čut - 6th sense Fresh Control, Stop Frost, Microban antibakterijski filter, steklene police, rešetka za steklenice, LED osvetlitev
DIMENZIJE
177 x 54 x 54,5 cm (V x Š x G)
MASA APARATA
50,6 kg
GARANCIJA
2 leti

Ocene uporabnikov