Electrolux EHH4654HFK vgradna indukcijska kuhalna plošča

redna cena: 499,00

spletna cena (gotovina ali predračun): 357,50

dodaj v košaricododaj v košarico

ELECTROLUX

Electrolux EHH4654HFK vgradna indukcijska kuhalna plošča

Electrolux, EHH4654HFK, Indukcijska, Skupna priključna moč: elektrika: 7400 W, 4x indukcija, Brušeni robovi, osvetljeno upravljanje, funkcija povečanja moči, zaznavanje posode, samodejno hitro segrevanje, samodejno hitro segrevanje, , funkcija Stop+Go za krajše prekinitve, zaklepanje tipk, zaklepanje za varnost otrok, varnostni izklop, zvočni signal, z možnostjo izklopa, čas odštevanja, programska ura, funkcija CleverHeat™

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

redna cena: 499,00

spletna cena (gotovina ali predračun): 357,50

plačilo na obroke: s karticami na obroke

Na zalogiIconpri dobavitelju

dodaj v košaricododaj v košarico

EAN: 7332543391097

Vgradna kuhalna plošča Electrolux EHH4654HFK, ima 4 indukcijske plošče. Upravljanje je drsno. Plošča je v celoti črne barve ter ima brušen rob, namestitev s snap-in sistemom pa je enostavna. 

Hitrost in natančnost za še bolj slastne jedi

Osvobodite svoj talent in izkoristite hitrost in natančnost, ki ju uporabljajo poklicni kuharji. Indukcijska tehnologija omogoča takojšnjo in natančno nastavitev toplote.

Pospešite svojo kulinarično kreativnost

Naj bo kuhanje hitrejše s funkcijo povečanja moči Booster. Kadarkoli potrebujete da voda zavre v sekundah ali zelo vroče posode, vam ta funkcija zagotavlja dodaten pospešek energije za doseganje najvišjih temperatur v trenutku.

Povsem intuitivno upravljanje – preprosto se dotaknite ali podrsajte

DirectAccess upravljanje na dotik vam omogoča povsem intuitiven način za nastavitev stopnje kuhanja – le z dotikom se neposredno pomaknite na pravo nastavitev.

Intuitivni nadzor nad koncem priprave jedi

Za intuitivno upravljanje uporabite programsko uro. Po končanem kuhanju samodejno izklopi kuhalno ploščo in vas na to opozori z zvočnim signalom.

Bodite seznanjeni, kje natanko se skriva vsa akumulirana toplota – in kako močna je

Z uporabo pametnega tristopenjskega sistema vam funkcija CleverHeat prikazuje, kako vroče je kuhališče po izklopu, tako da lahko pametno izkoristite vso akumulirano toploto.

EcoTimer™

Program EcoTimer™ izklopi energijo v ravno pravšnjem trenutku in s tem zagotovi, da se jed zadnjih nekaj minut kuha s pomočjo preostale toplote.

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Electrolux
OZNAKA MODELA
EHH4654HFK
VRSTA KUHALNE PLOŠČE
Indukcijska
PRIKLJUČNA EL. MOČ
Skupna priključna moč: elektrika: 7400 W
KUHALIŠČA
4x indukcija
DODATNO
Brušeni robovi, osvetljeno upravljanje, funkcija povečanja moči, zaznavanje posode, samodejno hitro segrevanje, samodejno hitro segrevanje, , funkcija Stop+Go za krajše prekinitve, zaklepanje tipk, zaklepanje za varnost otrok, varnostni izklop, zvočni signal, z možnostjo izklopa, čas odštevanja, programska ura, funkcija CleverHeat™
VELIKOST VGRADNE ODPRTINE
560 x 490 mm
DIMENZIJE
590 x 520 mm
GARANCIJA
2 leti

Ocene uporabnikov