Gorenje Simplicity II IT612SY2B vgradna indukcijska kuhalna plošča

redna cena: 499,90

spletna cena (gotovina ali predračun): 414,88

dodaj v košaricododaj v košarico

GORENJE

Gorenje Simplicity II IT612SY2B vgradna indukcijska kuhalna plošča

Gorenje, IT612SY2W, Indukcijska, 7100 W, 4 indukcijske ogrevalne površine, Timer kuhališča, upravljanje na dotik, SmartControl, povečana moč delovanja, SuperBoost, AllBoost, otroška zaščita, pokazatelj preostale toplote

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

redna cena: 499,90

spletna cena (gotovina ali predračun): 414,88

plačilo na obroke: s karticami na obroke

Na zalogiIconpri dobavitelju

dodaj v košaricododaj v košarico

EAN: 3838942949692

Indukcijska kuhalna plošča Gorenje IT612SY2B z brušenim robom kuhališča ima štiri indukcijske ogrevalne površine. Poglavitne prednosti kuhanja na indukcijskem kuhališču so v 2-krat večji hitrosti v primerjavi s kuhanjem na plin, ekonomičnosti in varnosti.

Funkcija pospešenega segrevanja Powerboost še dodatno poveča zmogljivost indukcijskega kuhališča in hkrati prihranek časa. Funkcijo preprosto aktivirate z dotikom na oznako P na upravljalnem delu. Indukcijska tehnologija omogoča segrevanje dna posode, zato je celotna površina kuhališča, ki ni v stiku s posodo, hladna in varna na dotik. Po izklopu ali odmiku posode se kuhališče izjemno hitro ohladi.

Pri jedeh, za katere iz izkušenj veste, kako dolgo se kuhajo, lahko na kuhališču enostavno nastavite čas priprave (odštevalnik do 99 minut). Po preteku le-tega se kuhališče samodejno izključi, na kar vas opozori tudi zvočni signal. Praktičen in enostaven sistem upravljanja na dotik omogoča hitro in natančno nastavitev parametrov kuhanja, dobro preglednost in priročnost upravljanja.

SuperBoost je funkcija, ki takrat, ko to potrebujete, v trenutku in izjemno poveča moč vašega kuhališča. Ob njenem vklopu se namreč moč segrevanja poveča za več kot 40% in da resničen pospešek vašemu kuhanju. Kuhališče vsebuje možnost, da vklopite povečano moč delovanja (PowerBoost) kar na vseh kuhalnih conah naenkrat, na eni coni pa še dodatno funkcijo SuperBoost. To pomeni izjemno povečanje moči in ogromen prihranek časa! Ker se kuhališče segreva le pod posodo, lahko pozabite na skrbi zaradi prevretja ali razlitja, saj se na kuhališču nič ne prismodi ali prilepi. Če gre kaj čez, preprosto pobrišete. Za čiščenje uporabite le navadno vodo.

Funkcija ChildLock omogoča zaklepanje kuhališča. Zaklenjene nastavitve oz. zaklepanje pred kakršnimikoli nastavljanji varujejo otroke pred nenadnim delovanjem kuhališča, kuhališče pa pred neželenimi posegi.

Prikazovalniki preostale toplote poskrbijo za še večjo varnost, saj z lučkami opozarjajo, da so določena kuhalna polja še vedno topla. Dokler svetijo lučke, se teh polj ne smete dotikati. Lahko pa jih uporabite za taljenje ali ohranjanje temperature jedi.

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Gorenje
OZNAKA MODELA
IT612SY2W
VRSTA KUHALNE PLOŠČE
Indukcijska
PRIKLJUČNA EL. MOČ
7100 W
KUHALIŠČA
4 indukcijske ogrevalne površine
DODATNO
Timer kuhališča, upravljanje na dotik, SmartControl, povečana moč delovanja, SuperBoost, AllBoost, otroška zaščita, pokazatelj preostale toplote
BARVA
črna
VELIKOST VGRADNE ODPRTINE
56 × 4,5 × 49 cm
DIMENZIJE
(Š×V×G): 60 × 5.6 × 51 cm
MASA APARATA
10 kg
GARANCIJA
5 let
SERVIS
Gorenje d.o.o. Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana - Črnuče, tel. 01 / 530 73 33

Ocene uporabnikov