Bosch MUM58K20 CreationLine univerzalni kuhinjski aparat

redna cena: 328,90

spletna cena (gotovina ali predračun): 287,50

dodaj v košaricododaj v košarico

BOSCH

Bosch MUM58K20 CreationLine univerzalni kuhinjski aparat

Bosch, MUM58K20, 7 stopenj, 1000 W, Elektronska regulacija hitrosti vrtenja, Možnost razširitve uporabe z dokupnim programom, Mehak zagon motorja preprečuje pljuskanje in prašenje moke, Avtomatsko postavljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin, , Metlica za gnetenje, metlica za mešanje in metlica za stepanje, Sekljalnik s 3 ploščami (plošča za rezanje, plošča za drobljenje, plošča za ribanje), Plastičen mešalni vrč s prostornino 1.25 l, Posebna torbica za dodatni pribor, Prozoren pokrov z odprtino za dodajanje sestavin, Interaktiven DVD z recepti v angleškem jeziku

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

redna cena: 328,90

spletna cena (gotovina ali predračun): 287,50

plačilo na obroke: s karticami na obroke

Na zalogiIconpri dobavitelju

dodaj v košaricododaj v košarico

EAN: 4242002879666

Univerzalni kuhinjski robot Bosch MUM58K20 CreationLine je zmogljiv univerzalni kuhinjski aparat za vsakdanje kuhanje in pečenje. Enostavna obdelava tudi večjih količin do 1 kg moke s sestavinami zahvaljujoč zmogljivemu 1000 W motorju.

Dolgotrajen užitek
Elegantno in trpežno kovinsko ohišje z visoko kakovostnimi dodatki.

1000-vatni motor
Izjemno zmogljiv — izjemno učinkovit. Ko gre za hitro in priročno obdelavo večjih količin in zahtevno testo, se 1000-vatni motor resnično izkaže. Zagotavlja maksimalno učinkovitost delovanja in poskrbi za optimalne rezultate.

3D PlanetaryMixing
Hitro in popolno mešanje vseh sestavin; zahvaljujoč izboljšnemu planetarnemu mešalnemu sistemu z edinstvenim gibanjem v treh dimenzijah hkrati.

Odlična multifunkcionalnost
S pomočjo visokokakovostnega kompleta za peko (metlica za stepanje, metlica za mešanje, kavelj za gnetenje), sekljalnika z neprekinjenim delovanjem s tremi ploščami, za sekljanje, ribanje in rezanje, in nastavka za mešanje.

Velika mešalna posoda
Testo zmeša do popolnosti zahvaljujoč prostorni 3,9 l mešalni posodi iz nerjavečega jekla s posebno notranjo obliko in 3D Planetary Mixing mešalnemu sistemu - do 2,7 kg testa za biskvit ali 1,9 kg kvašenega testa.

Izjemna vsestranskost
Set metlic, sekljalnik, nastavek za mletje mesa, mini sekljalnik, mešalni vrč s priročnim pokrovom za pripravo hrane in pijača za na pot ter dodatna praktična plastična mešalna posoda.

EasyArmLift
Preprosto in enostavno premikanje večnamenske pogonske ročice.

Enostavna in varna uporaba, enostavno čiščenje
Enostavno za čiščenje zaradi ravne površine in dodatnega pribora primernega za čiščenje v pomivalnem stroju

Easy storage
Predal za navijanje kabla.

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Bosch
ŠIFRA IZDELKA
MUM58K20
HITROST
7 stopenj
MOČ
1000 W
FUNKCIJE
Elektronska regulacija hitrosti vrtenja, Možnost razširitve uporabe z dokupnim programom, Mehak zagon motorja preprečuje pljuskanje in prašenje moke, Avtomatsko postavljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin,
NASTAVKI
Metlica za gnetenje, metlica za mešanje in metlica za stepanje, Sekljalnik s 3 ploščami (plošča za rezanje, plošča za drobljenje, plošča za ribanje), Plastičen mešalni vrč s prostornino 1.25 l, Posebna torbica za dodatni pribor, Prozoren pokrov z odprtino za dodajanje sestavin, Interaktiven DVD z recepti v angleškem jeziku
BARVA
Srebrno - roza
VARNOST
Vsi plastični deli v stiku z živili so brez BPA snovi, Gumijaste prisesalne nožice, Visoka varnost zaradi zaščite pred preobremenitvijo, Zaščita pred ponovnim vklopom
DIMENZIJE
282 x 280 x 271 mm
TEŽA
6,4 kg
GARANCIJA
2 leti garancije

Ocene uporabnikov