Bosch SMV68MD02E pomivalni stroj (Popolnoma vgradni)

redna cena: 889,00

spletna cena (gotovina ali predračun): 726,98

dodaj v košaricododaj v košarico

BOSCH

Bosch SMV68MD02E pomivalni stroj (Popolnoma vgradni)

Bosch, SMV68MD02E, 14, A++, 266 kWh / leto, 0,93 kWh

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

redna cena: 889,00

spletna cena (gotovina ali predračun): 726,98

plačilo na obroke: s karticami na obroke

Na zalogiIconpri dobavitelju

dodaj v košaricododaj v košarico

EAN: 4242002959887

Vgradni pomivalni stroj Bosch SMV68MD02E širine 60 cm odlikuje majhna poraba energije, saj se uvršča v energijski razred A++. Naenkrat lahko pomije 14 pogrinjkov, izbirate lahko med 8 različnimi programi pomivanja posode. Pralni stroj je nežen do vaših ušes, saj spada v linijo Super Silence.

Tehnologija ActiveWater
Ta inovativna tehnologija izpiranja maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Dodatno sušenje
Pomivalni stroj ima posebno funkcijo, ki temeljito osuši posodo.

Opcija HygienePlus
HygienePlus omogoča izpiranje pri višjih temperaturah za največjo higiensko učinkovitost. Funkcijo lahko vklopite pri številnih programih in po zaslugi antibakterijskega čiščenja zagotavlja maksimalno higieno. Ta učinek je mogoč zaradi višje stopnje temperature, ki med izpiranjem za približno deset minut doseže do 70°C. HygienePlus je tako idealna opcija za vse, ki imajo visoke higienske standarde, npr. v gospodinjstvih z majhnimi otroki ali alergiki.

TimeLight
Prikaz statusa programa in preostalega časa na tleh v visoki ločljivosti.

AquaStop
Sistem AquaStop je sestavljen iz dovodne cevi z dvojno steno, varnostnega ventila in talnega zbiralnika s plovnim stikalom, ki ponuja 100-odstotno zaščito pred škodo zaradi izliva vode. To zagotavlja Bosch za celo življenjsko dobo.

EcoSilence DriveTM
Za povečanje učinkovitosti čiščenja smo razvili varčen motor EcoSilence DriveTM. Je izjemno tih in učinkovit ter zagotavlja nizko porabo električne energije. EcoSilence DriveTM deluje brez krtačk, je izjemno tih in samodejno poskrbi za vrhunske rezultate.

Toplotni izmenjevalnik
Vedno primerna temperatura za optimalno nego posode. Pomivalni stroji z izmenjevalniki toplote posebej nežno in brez tveganj operejo dragocene kozarce in porcelan. Voda se vnaprej segreje v rezervoarju za izpiranje, da ne pride do temperaturnih šokov.

Sistem košar VarioFlex
Sistem košar VarioFlex je sinonim za vrhunsko prilagodljivost v srebrno obarvanih košarah. Zgornja košara je opremljena s štirimi premičnimi elementi (dva preklopljiva dela in dve polici) in ponuja dovolj prostora za kozarce, krožničke, skodelice in pribor ter kozarce za vino z dolgimi peclji in lonce. Po zaslugi štirih premičnih preklopljivih delov je prostora tudi za večje lonce in posode.

DosageAssist
DosageAssist zagotavlja optimalne rezultate čiščenja in tišji postopek pranja. Pralno sredstvo pade iz predala za pralno sredstvo v poseben pladenj na zgornji košari, kjer se popolnoma raztopi.

AquaSensor
S pomočjo svetlobnih žarkov, ki uravnavajo izpiranje, AquaSensor uravnava uporabo vode glede na vrsto in stopnjo umazanosti. Glede na ostanke delcev hrane, maščob ali pralnega sredstva pri izpiranju se oceni, ali je treba postopek izpiranja še nadaljevati.

VarioSpeed Plus
S funkcijo VarioSpeed Plus poskrbite, da bo posoda, tudi pri polni naloženosti stroja, popolnoma pomita in posušena v najkrajšem možnem času. Čas izpiranja se ob pritisku gumba skrajša do 66 %, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja. Enostavno vklopite opcijo VarioSpeed Plus, ko želite posodo na hitro pomiti, npr. ob družinskih praznovanjih ali rojstnodnevnih zabavah.

5 brezskrbnih let
Promocijska akcija podaljšanje 5-letne garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta podaljšane garancije). Pogoj za pridobitev podaljšane garancije je poleg nakupa kateregakoli vgradnega aparata Bosch v času od 15. 9. 2017 do 15. 1. 2018 še registracija aparata v portalu MyBosch v roku 30 dni od nakupa aparata. Po opravljeni registraciji v portalu MyBosch je potrebno natisniti garancijski certifikat, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje podaljšane garancije.

Ponudba 5 let garancije velja za vse vgradne aparate kupljene od 15. 9. 2017 do 15. 1. 2018.

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Bosch
ŠIFRA IZDELKA
SMV68MD02E
POGRINJKI
14
ENERGIJSKI RAZRED
A++
PORABA ENERGIJE KWH/LETO
266 kWh / leto
PORABA ENERGIJE PRI STANDARDNEM CIKLU
0,93 kWh
PORABA MOČI V STANJU MIROVANJA
0,05 W / 0,05 W
LETNA PORABA VODE
2660 l
RAZRED UČINKOVITOSTI SUŠENJA
A
PROGRAMI
8 programov: Intenzivno 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Tihi program 50 °C, Steklo 40 °C, 1h 65 °C, Hitro 45 °C, Predpomivanje
ČAS POMIVANJA PRI STANDARDNEM CIKLU
Eco 50°C: 195 min
GLASNOST
39 dB(A)
POMIVALNE TEMPERATURE
5 temperatur pomivanja
DODATNO
VarioSpeedPlus, HygienePlus, Prednastavitev časa pranja, LED opozorilo za sol, Aqua-Sensor, Senzor polnjenja, EcoSilence Drive inverterski motor, ActiveWater hidravlični sistem, Toplotni izmenjevalnik, Regeneracijska elektronika, Sistem zaščite kozarcev, Dozirni asistent, Samočistilni filter s 3-slojnim valovitim sistemom filtriranja, Program za čiščenje, VarioFlex košare, Vario predal XXL košare v srebrni barvi z ročajem, Preklopljivi deli v zgornji (2x) in spodnji košari (4x), Variabilna košarica za jedilni pribor v spodnji košari, Elektronski prikaz preostalega časa v minutah, OpenAssist
VRSTA
Vgradni
BARVA
Bela
DIMENZIJE
81,5-87,5 x 60 x 55 cm
MASA APARATA
35 kg
GARANCIJA
2 leti

Ocene uporabnikov