Gorenje W7643L pralni stroj (7kg)

redna cena: 499,90

spletna cena (gotovina ali predračun): 414,88

dodaj v košaricododaj v košarico

GORENJE

Gorenje W7643L pralni stroj (7kg)

Gorenje, W7643L , 7 kg, A+++, 166 kWh, Bombaž 60°C: 0,84 kWh, delna polnitev bombaž 60°C: 0,73kWh, bombaž delna polnitev 40°C: 0,58kWh

Ocena:

IconVeč tehničnih podatkov

Primerjaj z drugim artiklom

redna cena: 499,90

spletna cena (gotovina ali predračun): 414,88

plačilo na obroke: s karticami na obroke

Na zalogiIconpri dobavitelju

dodaj v košaricododaj v košarico

EAN: 3838942816895

Pralni stroj Gorenje W7443LA ponuja številne možnost izbora načina pranja, tako da lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Naenkrat lahko operete do 7 kg perila. Največja hitrost ožemanja je do 1.400 obratov na minuto. Spada v energijski razred A+++.

SensoCARE, pranje po vaši meri
Gorenjevi pralni stroji ponujajo možnost izbora načina pranja, ki vam najbolj ustreza. Če uporabljate običajne programe pranja (bombaž, sintetika, mešano, občutljivo, volna), lahko izbirate med štirimi možnimi načini.

NormalCARE
EcoCARE
TimeCARE
AllergyCARE

Programi so optimizirani tako, da zagotavljajo vselej odličen pralni rezultat in popolnoma negovano perilo.

OptiDrum: wellness za vaše perilo
Inovativno oblikovana notranjost bobna iz nerjavečega jekla je popolnoma prilagojena učinkovitemu gibanju perila med procesom pranja. Velika prostornina ponuja udobje tudi ob pranju večje količine perila. Perforacija bobna je oblikovana premišljeno, tako da velikost, oblika in število odprtinic zagotavljajo manjšo porabo vode in električne energije. 3D rebra v obliki vala nežno pomikajo periloproti zadnjemu delu bobna in ga dvigujejo proti vrhu. K temu dodatno pripomore posebna poševna oblika notranjega stekla vrat. OptiDrum poskrbi, da je perilo ohranjeno in negovano na najboljši možen način.

Učinki SoftSound
Poleg izjemne vizualne oblike, pa so Gorenjevi pralni stroji tudi zvokovno odlični. Privzeti zvočni signali in visoko kakovostni zvočniki dodatno pripomorejo k prijaznejši uporabniški izkušnji. Posebna skrb je namenjena tudi slišnosti premikanja programskega in funkcijskih gumbov, posodice za detergent ter vrat aparata.

SterilTub: čist stroj za čisto perilo
Pranje na nižjih temperaturah in z okolju prijaznejšimi a manj agresivnimi pralnimi praški ustvarja odlično klimo za razvoj bakterij, ki se zadržujejo v kadi pralnega stroja. Zaradi tega lahko sicer normalno oprano in posušeno perilo ob prvem stiku z vlago prične oddajati neprijeten vonj. S programom SterilTub, ki deluje ob praznem bobnu, boste poskrbeli za popolno higieno v notranjosti stroja in s tem za odlično negovano perilo.

Učinkovita zaščita pred poplavo – AquaStop
Pralni stroji Gorenje so opremljeni z različnimi varnostnimi sistemi, ki preprečijo kakršnokoli puščanje vode.

Popolni AquaStop
Boljši modeli imajo na dnu pralnega stroja poseben senzor, ki ob zaznavi kakršnegakoli neželenega puščanje vode nemudoma sproži zaprtje električnega ventila v dovodni cevi in s tem prekinitev dovoda vode v aparat.

AquaStop
Modeli so opremljeni s posebnim mehanskim sistemom, ki v primeru, počene ali se kako drugače poškodovane notranje dovodne cevi, prekine dovajanje vode v aparat.

Zaščita pred prelitjem
Če ventil za dovajanje vode deluje slabo, če je v stroj prišlo preveč vode ali če je zaradi česarkoli drugega nivo vode previsok, se vklopi črpalka, ki izčrpa odvečno vodo iz kadi. Črpanje poteka dokler ni dosežen optimalni nivo vode za izbrani program.

Zdržljiv grelec DuraHeat
DuraHeat je nov grelec v pralnih strojih Gorenje z varnostnim sistemom za zaščito pred pregretjem. Zahvaljujoč temu, ima grelec daljšo življenjsko dobo in delovanje stroja je varnejše.

Popolna izraba pralnega sredstva – DSS (Detergent Saving System)
Gorenjeve pralne stroje odlikuje poseben ekološko varčevalni sistem, ki preprečuje izgubo pralnega sredstva med dovajanjem vode. Z njegovo pomočjo dosežete tudi do 20 % manjšo porabo detergenta in tako učinkoviteje varujete okolje.

Nadzor stabilnosti
Stabilnost stroja med delovanjem. Sistem za nadzor stabilnosti skrbi za enakomerno porazdelitev perila v bobnu. Če senzor razporeditve perila zazna neravnovesje, zaustavi vrtenje bobna in tako na novo omogoči enakomerno porazdelitev.

Tehnične podrobnosti
BLAGOVNA ZNAMKA
Gorenje
ŠIFRA IZDELKA
W7643L
KAPACITETA (KG)
7 kg
ENERGIJSKI RAZRED
A+++
LETNA PORABA ENERGIJE
166 kWh
PORABA ENERGIJE PRI STANDARDNEM PROGRAMU
Bombaž 60°C: 0,84 kWh, delna polnitev bombaž 60°C: 0,73kWh, bombaž delna polnitev 40°C: 0,58kWh
PORABA ENERGIJE V STANJU IZKLJUČENOSTI/PRIPRAVLJENOSTI
0,07W/1,0W
LETNA PORABA VODE
9586 l
RAZRED UČINKOVITOSTI OŽEMANJA
A
NAJVEČJA HITROST OŽEMANJA
1400 vrt/min
PROGRAMI
standardni program: bombaž 60°C in 40°C
PROGRAMSKI ČAS
Bombaž 60°C: 181 min, delna polnitev bombaž 60°C: 161 min, delna polnitev bombaž 40°C: 150 min
STANJE PRIPRAVLJENOSTI
5 min
GLASNOST DELOVANJA
pranje: 58 dB(A); ožemanje: 72 dB(A)
FUNKCIJE
SensoCARE, ECO sistem, dodatno izpiranje, intervalna centrifuga, tuš sistem,...
DODATNO
Samodejno zaznavanje teže perila TotalWeight, Triprekatna dozirna posoda,..
VRSTA
prostostoječi
BARVA
bela
DIMENZIJE
60 × 85 × 60 cm
MASA APARATA
75 kg
GARANCIJA
5 let

Ocene uporabnikov