Predpražniki z napisi za pred vrata preprečijo vnos nečistoč

Predpražnike najdemo pred vrati skoraj vsakega podjetja, saj nudijo ustrezno zaščito obiskovalcem v slabem vremenu ter ščitijo vhod pred vnosom prahu in umazanije v poslovne prostore. Danes predpražniki, kot so predpražniki z napisi, ne predstavljajo le učinkovite zaščite za notranje površine, temveč odličen okrasni in reklamni element, ki pripomore k ustvarjanju blagovne znamke.

Ste vedeli, da lahko predpražnike za pred vrata poslovne stavbe najamete? V podjetju Lindström nudimo celovito in cenovno ugodno storitev najema predpražnikov, ki bo zagotovila urejene prostore ter enovito vizualno podobo podjetja. Naša široka ponudba obsega najrazličnejše predpražnike za hodnike, zunanje gumijaste predpražnike za blato, ergonomske predpražnike, klasične predpražnike, predpražnike z napisi in predpražnike po meri.

 

Kako poteka najem predpražnikov z napisi za pred vrata?

Pravilna namestitev in uporaba predpražnikov v podjetju prepreči vnos nečistoč, zniža stroške čiščenja in poskrbi za boljši prvi vtis strank ali poslovnih partnerjev. Kako pa poteka najem predpražnikov za pred vrata? Najprej bomo s skrbnim pregledom vaših površin ocenili potrebo po predpražnikih in izbrali primerno vrsto predpražnikov. Po pregledu nam boste zaupali svoje želje in potrebe, nato bomo skupaj oblikovali predpražnike, ki se bodo ujemali z vašim poslovnim prostorom in blagovno znamko. Sledijo grafična priprava, izdelava in naročilo predpražnikov.

Predpražnik za pred vrataStoritve najema predpražnikov, ki temeljijo na izposoji, so bile zasnovane za manjša in večja podjetja, zato stranke plačajo le najem – za vse ostalo poskrbimo v podjetju Lindström. Izdelane predpražnike hitro dostavimo in učinkovito namestimo. Le s pravilno namestitvijo bomo zagotovili optimalno zaščito površin in vnos nečistoč skoraj popolnoma ustavili. Po dogovorjenem urniku se dogovorimo za redno pranje in vzdrževanje predpražnikov. Industrijsko pranje nam dopušča recikliranje vode in energije ter visoko kakovost okolju prijaznega čiščenja.

Vse predpražnike za pred vrata skrbno skladiščimo v naših storitvenih centrih, kjer jih po pranju vrnemo v uporabo. Z našo storitvijo vam ne bo več treba skrbeti za dotrajane, obrabljene predpražnike, saj morebitne nenamerne poškodbe predpražnikov popravimo, če to ni mogoče, jih zamenjamo in poškodovane odložimo na okolju prijazen način, ne da bi vas obremenjevali. Vse, kar morate storiti vi, je, da izberete dimenzije in pogostost menjav predpražnikov. Kmalu boste opazili učinke najetih predpražnikov in prihranke pri stroških čiščenja poslovnih prostorov.

 

Vhodni predpražniki preprečujejo zdrse in morebitne poškodbe

Kakovostni in pravilno nameščeni vhodni predpražniki zadržijo nečistoče, kot so blato, odpadlo listje in voda v preddverju ter preprečijo, da bi se raznašale po poslovnih površinah. Z najemom predpražnikov uspešno znižamo stroške čiščenja tal, ki predstavljajo kar do 70 % stroškov čiščenja poslovnih prostorov. Predpražniki ne varujejo predverja le pred vnosom nečistoč, temveč tudi pred morebitnimi poškodbami. Zaradi snega, dežja, zastajanja vode na ploščicah ali zgolj neprimerne obutve nam hitro zdrsne.

Vhodni predpražniki Lindström imajo gumirano spodnjo stran, ki omogoča, da predpražnik ne drsi in zagotavlja ustrezno varnost. Visoka najlonska vlakna iz katerih so izdelani predpražniki za pred vrata učinkovito, zaustavljajo pesek, blato, prah in vodo. V podjetju Lindström imamo na voljo:

  • Standardne predpražnike

Večnamenski standardni predpražniki so primerni za vsak poslovni prostor, kjer sta čistoča in varnost ,pomembna za opravljanje dejavnosti. Na voljo so v standardnih velikostih 85 x 75 cm, 85 x 100 cm, 115 x 200 cm in 150 x 300 cm. Zadovoljni uporabniki Lindström predpražnikov so frizerski in kozmetični saloni, poslovne zgradbe, delavnice, trgovine, bari, restavracije itd.

  • Zunanje predpražnike

Zunanji vhodni predpražniki preprečujejo vnos vode in nečistoč skozi glavni vhod. Gumijasta tekstura preprečuje zdrse in pripomore k varnosti zaposlenih in obiskovalcev.

  • Industrijske predpražnike

Industrijski predpražniki so bili zasnovani za zahtevnejše pogoje, saj predstavljajo odlično zaščito v delavnicah, kjer so poleg nečistoč izziv še razlita olja, masti itd.

  • Oglasne predpražnike

Oglasni predpražniki z napisi so na izposojo iz naše standardne kolekcije, osnovi pa je dodano oglasno okno. Primerni so za hitro komuniciranje s potencialnimi strankami in marketing.

Roza predpražniki pred vrati popestrijo vhod v stanovanje

Dizajn in ergonomski predpražniki izboljšajo delovni prostor

Si želite popestriti vhod ali preddverje poslovnega prostora brez drage obnove? To lahko storite z uporabo dizajn Lindström predpražnikov. Slednje po želji z LiveDesign programom oblikujete tako, da prispevajo k predstavitvi vaše blagovne znamke. Z našimi strokovnjaki boste poiskali ustrezno obliko, velikost in zasnovo novih predpražnikov, popolnoma personalizirana storitev pa bo poskrbela, da bodo ti ustrezali grafični podobi vašega podjetja. S ponazoritvijo v programu LiveDesign si boste brez težav predstavljali, kako bodo po namestitvi videti predpražniki v prostoru.

Design predpražniki z napisi so po naročilu izdelani in uporabljeni samo za vaše podjetje. Po zaključenem sodelovanju so ustrezno uničeni in zavrženi. V podjetju Lindström se zavedamo, da je varnost na delovnem mestu izrednega pomena. Da bi zaposleni učinkovito opravili svoje delo, se morajo osredotočiti na delovni proces in ne skrbeti za lastno varnost pri delu.

Z razvojem sodobne tehnologije ergonomski predpražniki Lindström povečujejo udobje in varnost na delovnem mestu ter skrbijo za boljše počutje in večjo produktivnost zaposlenih. Predpražniki so namenjeni zmanjšanju obremenitev stoječega dela zaradi lahkosti, upogljivosti in antistatičnosti, pa so primerni tudi za delovna mesta varilcev. Obdelani s protimikrobnim sredstvom preprečujejo bolečine v hrbtenici in nogah, relief predpražnika pa preprečuje zdrse in padce. Luknje v predpražniku poskrbijo, da se tekočine ne zadržujejo na predpražniku, temveč stečejo skozenj, a se ne razlijejo izven površine po prostoru.

Z izbiro ergonomskega predpražnika boste zagotovili dobro počutje zaposlenih, povečali produktivnost na delovnem mestu, zagotovili manj nesreč in bolniških odsotnosti ter ne nazadnje prihranili pri stroških. Pokličite nas in izboljšajte počutje in produktivnost na delovnem mestu že danes.